B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Фестивал на Драконовата лодка

Време за освобождаване: 2020-08-16 09:40:33    Хитове: 22  

intro.jpg


Фестивалът на Драконовата лодка, наричан още Фестивал Дуаню, се празнува на петия ден от петия месец според китайския календар.Този фестивал ще ознаменува смъртта на Кю Юан. Не. Почтен и честен поет и държавник, за който се твърди, че се е самоубил, давейки се в река.

Най-важната дейност на този фестивал са състезанията на Драконовата лодка.Символизира опитите на хората да спасят Ку Юан.През текущия период Не. Тези раси също така показват качествата на сътрудничество и екипна работа.
Освен това, фестивалът също е белязан от яденето на Зонг Зи (глутен ориз), Зонг Зи е направен от глутен ориз, пълнен с различни пломби и увит в бамбук или листа от тръстика.Хората, които скърбяха за смъртта на Ку хвърляха Зонг Зи в реката, за да хранят духа му всяка година.
С промените на времето Не. Мемориалът се превръща в време за защита от злото и болестите до края на годината.Хората ще окачат здрави билки на входната врата, за да изчистят лошия късмет на къщата.Въпреки че значението на фестивала може да бъде различно с миналото.

www.bng-intl.com

предишен: Борба срещу епиде...
Следващия: No

Свързани продукти

Вечерна чанта-007
Вечерна чанта-007 B & G МОДНИ ИНТЛ CO; LT...
[\"Кожена чанта-005\"]
[\"Кожена чанта-... [\"BG FASHIONS INTL CO; LTDОфис: ...
[\"Кожена чанта-006\"]
[\"Кожена чанта-... [\"BG FASHIONS INTL CO; LTDОфис: ...
Плажна чанта-031
Плажна чанта-031 B & G МОДНИ ИНТЛ CO; LT...
Раменна чанта-18013
Раменна чанта-1... B & G МОДНИ ИНТЛ CO; LT...